2,5 km

Här va det tomt. Som jag nog nämt kort i något tidigare inlägg så har det varit lite tufft och turbulent de senaste veckorna. Därav noll bloggning och ca noll koll på övriga livet..

Men nu känner jag faktiskt att jag börjar få tillbaka både koll och energi igen! Även om man såklart slås av sorg vissa stunder under dagen.

Nu ikväll fick jag feeling och snörade på mig skorna för en löprunda. Det blev bara 2,5 km, men ska jag bara ärlig minns jag inte ens senast jag sprang. Men är helt övertygad om att det var mer än ett är sedan. Det kändes iallafall som att jag flög fram i spåret och det var riktigt lätt! Fick nog lite blodad tand;) fast att jag mådde fruktansvärt när jag slutade springa hemma vid lägenheten igen, då var det inte lika kul, haha.

Jag red även igång Lilleman idag igen efter sin vila på nästan 2 veckor och behandling av kiropraktorn. Det väntar såklart ett återbesök innan vi kan köra på ordentligt. Sålänge blir det jogg på enbart rakt spår. Sedan hoppas jag av hela mitt hjärta att han kan hålla sig okej i kroppen! Men mer om det i ett enskilt inlägg!

Nu ska jag krypa mer under täcket. Imorgon väntar först lite morgonjobb sedan en intensiv pluggdag och såklart stall osv. Men vi hörs om det imorgon!
Godnatt ❤️Allmänt | |
#1 - - Vanessa Andersson:

Åh hade verkligen också behövt plugga lite mer än vad jag gör :(

Upp