Tisdagens ridpass

Idag blev det ett joggingpass väldigt likt gårdagens. Den enda skillnaden var egentligen att vi travade några hundra meter längre. Vi skulle ju hålla oss ifrån galoppen de första ridassen efter behandlingen, så därför jobbar vi bara i skritt och trav nu. 
 
Han kändes hur som helst väldigt fin, och han var SÅ pigg. Det var verkligen svårt att hålla honom lugn och få honom att vila på steget, som jag önskar. Han travade på i en väldans fart och växlade upp några växlar gämfört med tidigare. Men kanske är det så att han märker att hans kropp är okej nu? för det var verkligen inte "jag springer för att jag har ont/känner obehag", utan mer "jäääävlar vad lätt och härligt detta var"- typ så haha. 
 
Imorgon är planen att trava en lite längre stund så att han skanske blir av med lite energi och kan arbeta bättre och sedan på torsdag får han en hel vilodag då jag inte hinner åka till stallet då. Det känns ändå som ett väldigt bra upplägg. Då har han fått jogga och känna förändringen i kroppen i några dagar i streck och efter det får han en återhämtningsda. 
 
 
Lilleman | |
Upp