Lillemans status

Hej och FÖRLÅT. Jag har verkligen loggat ut helt härifrån haha. Min helt oplanerade helg förra veckan blev helt spontant fullspäckad och efter det har det känts som om jag legat efter med livet och jag tappade lite rutinen att kika in här. Men i´m back!
 
Lilleman fick sin andra behandling/återbesök i tisdags så hela denna veckan går på halvfart i och med det. Jag red i måndags och då vart han SUPERFIN, och känslan var befogad då  det i stort sett inte var något kvar på behandlingen, endast lite i vänster bäcken/rygg vilket var otroligt skönt! Det märktes tydligt på honom då han inte alls reagerade när kiropraktorn kände igenom honom, till skillnad från sist när han verkligen "kröp" ihop pga ömhet och smärta. Det ska bli kul att se hur han känns och utvecklas nu! Även kiropraktorn var väldigt nöjd och han tyckte att det skulle bli kul att se honom nästa gång då han tror på stor skillnad och förbättring. 
 
Vi kommer jogga lite lätt imorgon och sedan får han vila över helgen då jag åker bort. Nästa vecka blir tyvärr kort ridmässigt då jag åker till GBG på lördag tidig morgon. men planen är att trimma måndag- fredag och att han sedan får tre dagars sammanhängande vila och återhämtning. Tror faktiskt att det passar bäst i och med att det är mycket nytt nu och muskler som skall byggas!
 
 
Lilleman | |
Upp