beslut hit och dit

Alltså jag älskar att vara "vuxen", bo själv, ha oändliga valmöjligheter osv. Men alltså alla dessa beslut man måste ta? Ibland önskar jag att någon bara kunde göra det åt mig, eller att det fanns någon manual- haha.
 
Just nu sitter jag och filosoferar över sommaren och hur jag vill att den ska se ut. Det är ju verkligen ett lyxproblem igentligen, för det är långt ifrån alla som har möjligheten att välja mellan flera olika saker. Denna sommaren blir mitt sista "sommarlov" för om drygt ett år kommer jag vara klar mäklare och vara tvungen att jobba, ursäkta uttrycket, röven av mig för att lyckas. Och det ser jag SÅ mycket fram emot. Men denna sommaren? jag slits verkligen mellan två val nu. Jag vet att oavsett vad- så får jag en rolig sommar- men det är verkligen två helt olika världar jag slits mellan nu. Och detta är ju som sagt "sista" sommaren jag kan välja helt fritt.
 
Såklart kan jag när som helst i livet göra det jag känner för där och då. Men en karriär som mäklare är något jag verkligen vill just nu och då är det självklart så att jag får prioritera bort andra saker, och en av de sakerna har jag möjligheten att ge allt för i sommar.. AAAH ni hör ju. Jag blir galen haha. Ena sekunden har jag bestämt mig och nästa börjar jag vela igen. Jag får nog sova på saken och skriva en lista, det hjälper nästan alltid ;)
 
Vad säger ni? det är väl fler än jag som känner såhär ibland?
 
 
 
Allmänt, Vardag | |
Upp