GODmorgon

Hej på er! 
Jag har verkligen haft en härlig morgon med frukost framför nyhetsmorgon. Det är en av de bästa sakerna jag vet- att gå upp extra tidigt, göra en god frukost, en stor kopp kaffe och vakna till framför nyhetsmorgon samtigt som jag strukturera up vad jag ska göra under dagen, skriver listor osv. Det slår alla sovmorgnar i hela världen, blir liksom bara stressad av att sova länge och "slösa" timmar av livet på att sova. 
 
Idag har jag väldigt mycket som ska göras och igentligen var min plan att åka till skolan på en repetitionsföreläsning. Men eftersom att jag pendlar så tar det mig drygt en timme sammanlagt, och det är en timme jag känner att jag behöver lägga på annat idag, blandannat plugga. Och jag känner inte att jag har några speciella frågor eller funderingar inför tentan och det känns som att jag böjar få koll- så jag beslutade att skippa den idag!
 
Utöver plugg så ska Lilleman joggas ute på grusvägarna, vi ska storhandla och om jag hinner ska jag besöka en gårdsbutik (?) som ligger på vägen till/från Lilleman. Har hört att de ska ha fantastiska närodlade grönsaker/frukt och detvill jag verkligen kolla in!
 
Nej nu är min lilla paus över, dags att dyka ner i lagboken igen! 
Ha e fin torsdag ♥
 
 
 
Fina Saphira. En unghäst jag tränade och tävlade ett som hade en fantastisk inställning.
Vardag | |
#1 - - rememberthiis.blogg.se:

Vilken bra start på dagen :))

Upp