Flitig tisdag

Ett sent HEJ!
 
Jag har haft en riktig plugg/jobb/ fixardag!
Imorse ringde klockan 05.00 och strax innan 06.00 var jag på jobbet och därefter har dagen sprungit på med massor att göra. Vi har haft redovisning av vår rättsutredning idag så nu kan den strykas från listan och jag kan fokusera till 100% på tentan. Vilket jag även gjort resten av dagen och just nu känns det faktiskt väldigt bra. Härlig och ganska obekant känsla-haha. I vanliga fall brukar paniken vara maxad veckan innan tentan och min dominerande tanke brukar vara "HUR FAN SKA JAG HINNA ALLT OCH LÄRA MIG ALLT" typ så.. Men idag kom jag på mig själv att det kändes som om jag kommer vara färdigpluggad i helgen.. Nu blir man ju aldrig riktigt färdigpluggad men jag har liksom snart gjort allt. Aja det är nog bara att njuta, för om två dagar kanske jag sitter här igen med panik- haha.
 
Lilleman har alltså vilat helt idag och jag har inte varit i stallet alls. Jag funderade ett tag på att strunta i min stallfria dag för jag hade sådan abstinens. Men sedan kom det skyfall i flera timmar och då var det inte lika lockande längre. Men hade vi inte stått inför en behandling nästa vecka och istället trimmat inför tävling eller liknande så hade det såklart bara varit att ta på sig och ge sig ut i regnet. Då finns det inga ursäkter! 
 
Imorgon ska jag till hovslagaren på morgonen, och under tiden han skos köper jag frukost och pluggat på flyinge kungsgård. Perfekt med miljöombyte i plugget och urhärligt att få kolla in roliga träningar i mina pauser. På eftermiddagen ska jag jobba ca 1h och sedan är det plugg som gäller igen! En typisk "veckan innan tenta dag".
 
Men först: något avsnitt av en serie och kramar i soffan med min kärlek.
 
Hoppas att ni har haft en fin dag! Kram på er.
 


Allmänt | |
Upp