LÖRDAG

Veckans härligaste dag är kommen, älskade lördag♥
Jag har inga större planer idag, men det ska bli så härligt att ha tid att städa lite i lägis, fixa och dona, ta en fika på stan, mysa runt här hemma, åka till stallet i lugn och ro och ikväll ha datenight med Olof.
 
Jag har så otroligt svårt att vara ledig och ta "dagen som den kommer" så jag behöver ändå ha små saker planerade, men det behöver liksom inte vara större saker än en härlig fika, en promenad eller liknande. Men jag MÅSTE fylla dagen med meningsfulla saker, annars har jag slösat en dag i livet i soffan typ. Usch.
 
Planen med Lilleman idag var att rida ett pass med bommar, men på gårdagens jogging hade han en hel del träningsvärk. Så idag blir det istället antingen ett till lätt joggpass i skogen för att han ska få röra på sig eller så får han vila helt och mysa i hagen hela dagen. Det som får mig att tveka är att han hade behövt vila på måndag då jag har en fullspäckad dag då och jag vill inte att han ska vila-bli riden-vila utan jag vill gärna att han går några dagar i rad för att sedan få en dags vila. Jag tror det är ett bättre upplägg. AH, detta eviga pusslande.. Jag får fundera en stund till helt enkelt.
 
Nu ska jag sätta fart med städet här hemma. Vi hörs under dagen ♥
 
 
Vardag | |
Upp