Från idagMåste ändå säga att han var fin idag, trots vila igår. Man märker att han hela tiden blir starkare. Som tidigare nämnt så är det bara jogg som gäller just nu och det ser ungefär ut som på bilden ovan. En ganska öppen form med en aktiv front och aktiva bakben ( och en ryttare som kämpar röven av sig med sin sits)

När man inte har tränarögon på sig varje dag är det faktiskt bra att ta med någon ut till stallet som kan filma och ta kort lite så man får se med egna ögon hur det ser ut. På bilden ovan tycker jag att jag hittar en bra position, men såklart ser inte alla bilder riktigt ut så. Först blev jag besviken, för min känsla är faktiskt att jag har en bättre position än vad en del bilder sedan visar. Men samtidigt så är min sits och position såå mycket bättre över lag- och det är viktigt att inte glömma!
Nu har jag analyserat det jag sett med egna ögon ordentligt och kommit fram till hur jag ska agera på hästryggen imorgon, för att göra det hela ännu bättre. Taggad och motiverad!
Allmänt | |
Upp