En spontanare

I eftermiddags, när jag kom hem från jobbet och stallet så bestämde jag och Frida lite snabbt och spontant att vi skulle åka till Ikea. Vi kände båda att vi behövde släppa krav och måsten och byta ut det mot att skriksjunga i bilen och äta billiga köttbullar, typ- haha. Det var nog veckans bästa beslut! Så mysig och härlig eftermiddag ♥
 
Nu under kvällen har jag och Olof gjort hemmagjorda hamburgare och pratat i kapp vid köksbordet. Vi äter typ alltid framför tvn men det blir ju inte att man umgås alls på samma sätt då. Så idag satt vi länge och åt och pratade och det var verkligen hur härligt som helst. Det måste vi göra oftare! Ingen Tv eller mobiler utan bara han och jag.
 
Nu tänker jag "göra kväll" som jag brukar säga ibland. Mina kvällar är verkligen heliga, och jag bara måste få timmen innan jag går och lägger mig till att strukturera inför morgondagen, skriva listor, plocka iordning så att allt ligger på sin plats här hemma osv. Det är så jag hittar mitt lugn. Det låter kanske lite sjukt, men jag KAN inte sova om jag tex vet att filten i soffan är ovikt, att jag glömt skriva in något viktigt i kalendern eller att det finns minsta lilla disk som är odiskad. Det känns liksom som att man är "ren" n'är allt är i sin ordning runt omkring och att man då har bästa förutsättningar när man startar dagen imorgon. Som om en ovikt eller vikt filt skulle göra någon skillnad haha.. Men jag tror faktiskt att mitt behov av att alltid vara förberedd, ligga steget före och ha stenkoll i stallet, på jobb och i skola även speglar av sig i resten av min vardag på både gott och ont..
 
Nej nu ska jag sätta punkt här. 
Hoppas att ni har haft en fantastisk tisdag! Kram
 
 
Vardag | häst, träning | |
Upp