En måndag som har sprungit iväg

Herregud alltså, denna dagen har gått i ett verkligen. Den har varit härlig, men jag var verkligen glad när jag äntligen fick sätta mig ner nu när jag kom hem ;)

Jag startade dagen på jobbet och efter det åkte jag till Lilleman för att promenera med honom, borsta, mysa och massera med Arnika. Det förtjänar han efter tre bra pass på raken!

Därefter åkte jag till en liten lanthandel hör i närheten. Att strosa runt i sådana mysiga små butiker som har ALLT fräscht och det mesta närproducerat är typ bland det härligaste som finns. Besöket blev lite dyrare än tänkt men man vill ju verkligen ha allt- haha.

Nu under eftermiddagen har jag hängt med bästa frida. Vi har inte setts ordentligt på någon vecka pga tentor och resor osv så det var verkligen härligt att catcha upp lite på riktigt!
(Just det, jag har hunnit storstäda lägis mitt i allt detta också!)

Nu ska jag äta en härlig middag med min kärlek och sedan äta jordgubbar och dricka latte till efterätt. Livet är himla härligt ändå!
Tänkte slänga upp lillemans veckoplan här med senare. Den är ju betydligt roligare för er att läsa nu när den äntligen består av något annat ån promenader!Allmänt | |
Upp