Nytt i Lillemans garderob

Jag älskar Back on tracks produkter och har haft dem till alla ponnysar och hästar jag haft. Lilleman har sedan innan ett täcke samt stallbandagen och nu har han fått lite skav på bogen av täckena så då klickade jag självklart hem ett bogskydd från just Back on track.
 
Jag älskar verkligen att det har inbyggda kuddar för att minska trycket från täcken, samtidigt som det skyddar mot skav och har Back on tracks fantastiska funktion i sig!
 
Hitills är jag supernöjd! Jag var lite orolig att det skulle glida, men det sitter perfekt på plats och glider inte en millimiter under dagen. Och jag tycker även att Lilleman har blivit ännu mjukare i musklerna runt bogpartiet och har fått mer bogfrihet. Rekommenderar er verkligen detta bogskydd framför något annat på marknaden!
 
 
Bild lånad från Back on tracks hemsida
 
Tips | | Kommentera |

Tillbaka på banan

Gud alltså, jag har nog haft livets mest hektiska månad, därav obefintlig uppdatering. Jag har liksom haft tenta 3 veckor i rad+ en individuell inlämning i veckan + 2 grupparbeten parallellt i två olika kurser och så jobb och häst utöver det. Ja ni hör ju... Men nu är det genomlidet iallafall och jag har lite julledigt. Men jag har såklart tentor och inlämningar efter nyår så plugg får det bli ändå. Jag kom hem till familjen igår för att fira jul, men Lilleman fick faktiskt stanna hemma i Lund. Det kändes bara bökigt att flytta honom för en ynka vecka (mer än så kan jag inte vara i Ronneby). Jag har istället bett personalen att borsta och mysa med honom lite extra. Han älskar verkligen stället vi står på nu. Han har liksom en egen hage på ca ett halvt hektar (!!!), han får vara ute precis så länge som han trivs med, står i mitten av stället så att han ser allt som händer och har fantastisk personal så jag vet att han har det bra även om jag redan saknar honom! Jag ska försöka ta tillvara på min lediga tid till max under den här veckan, men jag märker redan efter en dag att jag typ inte vet hur man är ledig?? Jag har liksom gått från att ha minutplanerade dagar från 06-22 varje dag till att som max ha ett besök hos optikern på 20 min planerat. Jag önskar att jag kunde njuta av det men jag blir bara rastlös och vill att det ska hända något HELA tiden. Jag får väl kanske planera in olika mysiga saker varje dag, som promenader, läsa bok, fika med vänner osv. Så att dagarna ändå blir planerade, så får det nog bli. Imorgon är det årets mysigaste dag iallafall. ÄLSKAR julafton och i år ska vi dessutom fira med en större dela av släkten så det kommer bli fullt hus här och såå härligt! God jul på er! ska försöka fixa lite tidsinställda så det kommer igång här igen. Kram
Allmänt | | Kommentera |

Status just nu:


Pluggar, pluggar och pluggar. Jag är dock stolt över mig själv som kom upp när klockan ringde imorse vid 04.15 och att jag sedan satt med böckerna 04.30. Jag är snoozare nummer ett annars men  idag hade jag självdisciplin!

Nu fortsätter jag mitt maraton ett tag till och sedan åker jag till skolan 13-17 och sen -> hem och plugga.

Har ju haft roligare dagar i livet om man säger så men det är bara att kämpa på!

Hoppas att ni har en fin dag! Kram

Allmänt | | Kommentera |
Upp