A good day just ended

Hej på er, hoppas att ni haft en bra torsdag!

Efter jobbet idag så stod ju en klippning på schemat för mig, men tyvärr hade jag ett datum i min bokning, men min frisör hade bokat mig på en helt annan dag, så det blev lite framflyttat helt enkelt. Men det är ju sånt som händer ibland, inte hela världen liksom.

Jag kom istället iväg lite tidigare till det mysiga kalaset som bjöd på god mat och efterrätt och massa trevlig släkt.

Nu på kvällen har jag hängt med josse och Julia på en uteservering i någon timme, packat in allt i bilen med hjälp av pappa och sökt ett jobb.

Och nu? SOVA!
Imon? FÖRSTA FLYTTLASSET GÅR. I'M SO EXITED!!

Sov gott fina ni! KramAllmänt | | Kommentera |

Om att ge upp sin dröm för någon annans skull

 "Sometimes, to do what´s right, we have to give up the things we want the most, even our dreams"
 

"Det var slutet på den bästa sommaren vi någonsin haft, du och jag.Vi var påväg framåt, mot de saker jag så länge drömt om, iallafall så länge du funnist vid min sida. Vi gav varandra mod och styrka och tillsammans var vi världens bästa team. Vi var bästisar du och jag, både på marken och på ryggen. Men sedan kom dagen som jag helst inte vill komma ihåg, då allt började, eller ska man kanske säga slutade?
 
Vi hade veckan innan varit på en tävling. Det hade varken gått bra eller dåligt, men vi var inte i den formen vi varit under resten av sommaren. Sen kom träningen jag minns som igår. Jag kände redan från första steget han tog med mig i sadeln att något var fel så jag travade några meter, och mycket riktigt så var han halt. Jag kastade mig av och tog direkt av min ögonsten benskydden för att kolla om man såg något. Mycket riktigt så var han lite, väldigt lite, svullen på vänster fram. Min tränare kollade på mig och sa att jag skulle ta detta på allvar "det kan vara något illa" sa han.
 
Efter denna dagen följde besök hos först en veterinär, som feldiagnostiserade min fina häst och fick mig att tappa allt hopp. Men också besök hos vår riktiga och väldigt duktiga veterinär som gav mig lite hopp tillbaka. Men efter mycket om och men var vår resa på tävlingsbanan ändå över här, för Lillemans bästa. Och hur ont det än gjorde i hjärtat och hur mycket tårarna än rann, VARJE gång jag såg honom så var detta det bästa för just honom. Där och då var jag tvungen att lägga alla drömmar, min vilja och mitt smärtande hjärta åt sidan och bara se och tänka på honom.
 
Det gjorde ont då, och det gör ont idag, över ett år senare. Men samtidigt så fanns det inget annat rätt beslut att ta. Han har det bättre än bäst idag där han bor och jag får helt enkelt vara glad att han fortfarande är i mina ägor. För att detta är det bästa för honom."
 
 

Det jag vill säga med historian ovan, som kommer rakt från hjärtat och som får tårarna att trycka bakom ögonen. Är att det rätta är inte alltid det lätta, och det lätta är inte alltid det rätta. Ibland måste man ta vissa beslut hur ont det än gör, för någon annans bästa, och inte sitt eget. I slutändan är det ändå alltid dom som man är mest nöjd med.
Jag ångrar inte en sekund att jag beslutade att lilleman skulle få ett annat liv hos världens bästa Madde med familj. Men beslutet har inte gjort ett dugg mindre ont för det, för han var och är min ögonsten och bästa vän, men det är ju inget som ändras bara för att han inte är hos mig.
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Tidig morgon

Hej på er! Jag har varit uppe sedan 5 för att fila på det sista på mitt CV. Måste säga att det både var och är en riktigt segstartad morgon haha..

Om en liten stund kommer min kärlek hit för frukostdejt och sen blir det jobb för min del hela dagen.

Ikväll ska jag till frisören (äntligen!!!!), vi ska på kalas och sen ska vi packa ut allt i bilen som vi ska ha med oss till Lund imon. Kan knappt fatta att första flyttlasset går redan, so exited!!

Nej nu ska jag sätta igång och göra frukost. Ha en bra torsdag! KramAllmänt | | Kommentera |
Upp