Så sjukt ideal...

 
Hittade denna bilden innan och jag blev så fruktansvärt arg! De är så mycket hets i samhället idag kring hur man ska se ut. Man ska vara smal men ha kurvor och ha stora bröst och sen den här bilden ovan?? 
Jag blir verligen så sjukt arg!  
Det finns INGEN som kan bestämma vad som är bäst eller snyggast eller vad någon trivs bäst med??  Hur man vill se ut ska vara helt upp till en själv och dessutom så har alla olika typer av kroppar. Vissa är väldigt små natuligt och vissa är lite större byggda, därför blir jag så arg på samhällets ideal.
 
Vissa KAN inte se ut si eller så och när samhället hela tiden pressar blir det så otroligt stressigt och kan till och med få en att må dåligt. För ingen kan se ut som samhällets idealbild av en tjej, det är helt omöjligt och jag önskar så mycket att alla bara kunde släppa detta och leva efter välmående istället. 
 
Välmående är det viktigaste!
Allmänt | | Kommentera |

Så mycket energi!

Fick världens fredags-energi när jag lämnade skolan innan och gick ner på stan för lite ärenden.
Handlade även mat till kvällens middag och fick då med mig ett fint ljusfat samt glittrande ljus också. Så när jag kom hem fixade jag iordning lite i rummet och plockade undan massa skit som stod framme, bytte sängkläder osv och ställde självklart fram ljusen. Efter det har jag varit ute och gått och nu pluggat en stund. Längesen jag var så effektiv haha! 
 
Nu tänkte jag fortsätta plugga lite och sen göra mig iordning för jobb! Ha en fortsatt bra fredag ♥
Allmänt | | Kommentera |

Freeedag

Äntligen är det fredag och snart helg! :D
 
Jag gick upp tidigt i morse trots att jag har sovmorgon för att göra ett nytt försök med min jäkla resolution.. Jag har kommit igång och skriva nu iallafall men vet inte om jag gör helt rätt, aja får hoppas det löser sig!
Jag ska iallafall strax till skolan i ca en halvtimme för att gå på mentorstiden och skriva ut lite papper, sen ska jag snabbt till stan för att göra lite ärenden och sedan handla mat. Resten av eftermiddagen får gå åt till lite filosofiplugg, vila och senare lite jobb.
 
Ha en bra fredag med er nu. Njut av dagen, berätta för någon hur fin den är och krama någon i din närhet lite extra hårt! massa kram och kärlek♥
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp